Beşler Sucuk kime ait?

BEŞLER, 72 YILLIK MARKA Beşler Sucuk, 1945'te İstanbul'da kuruldu. 2001 krizinde işadamı Kenan Altun ortak oldu. Altun, sonradan hisse alımlarıyla markanın ana sahibi durumuna geldi. İlk 'pişme sucuk' ve ilk 'fermente sucuk', ilk vakum ambalajlı sucuk gibi inovatif ürünleri geliştirdi.

Hangi marka sucuk iyi?

Türkiye'nin En İyi Sucukları

  • Cumhuriyet Sucukları 1920'li yılların Afyon'lu kasabı Kara Mehmet Cumhuriyet'in kuruluş heyecanıyla birlikte (ne güzel!) …
  • Apikoğlu Sucukları …
  • 3. İkbal Sucukları …
  • Sarıtaş Sucukları …
  • Kayar Sucukları …
  • Coşkun Sucuk. …
  • 7. Vedat Yanturalı Sucukları

09-Jan-2017

Beşler Sucuk fermente mi?

Sucuk, dana etinin özel baharatlar ile harmanlanarak hamur haline getirilerek kılıflara doldurulup olgunlaştırılıp kurutulması ile üretilen et ürünüdür.Birinci kalite 400 Gr. Evlik Fermante Sucuk kendine has tadı, kokusu, Beşler kalite ve güvencesiyle sofralarınızda.

Fermente sucuk ne demek?

Fermente sucuk, en yalın tanımıyla fermente işlemi görmüş sucuk anlamına gelmektedir. Fermantasyon, mikroorganizmaların çiğ ette bulunan ya da dışarıdan eklenen karbonhidratları, diğer organik bileşenlere dönüştürerek pH değerini düşürmesi olarak tanımlanmakta ve bağırsaklar için faydalı bir işlem olarak bilinmektedir.

Besler hangi firmanın?

Superfresh markasıyla dondurulmuş gıda pazarında faaliyet gösteren, aynı zamanda ton balığı ve konserve üretimi de yapan Kerevitaş, yağ pazarında Bizim Yağ, Teremyağ, Luna, Ona gibi tanınmış markalara üretim yapan, Marsa'yı da bünyesinde bulunduran Besler'i satın alıyor.

Besler nerenin?

1992 yılında İstanbul'da 90.000 m2 'lik bir alan üzerinde kuruluş çalışmalarına başlanan Besler Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1994 yılında devreye alınarak, başta Yemeklik Likit Yağlar ve Gıda Sanayi için endüstriyel margarin üretmeye başlamıştır.

Hangi marka sucuklarda domuz eti var?

Türkiye'de birçok markette satışı yapılan Gurme Sucuk ve diğer Gurme Gıda ürünlerinde domuz eti bulunduğu tespit edildi.